Dolar 32,3698
Euro 34,9364
Altın 2.325,48
BİST 9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu hayatı

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Eşrem Hamamcıoğlu spor dünyasının gündemine oturdu. Kulüpte daha önce çeşitli görevler aldı. Kullanıcılar Eşref Hamamcıoğlu aslen nereli, serveti ne kadar gibi soruları da araştırıyor. İşte, Eşref Hamamcıoğlu biyografisi…

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu hayatı
REKLAM ALANI
A+
A-
08.04.2021
325
ABONE OL

Eşref Hamamcıoğlu, İstanbul’da doğdu ve eğitimine de Galatasaray Lisesi’nde başladı. İşletme eğitimi aldı. Galatasaray Derneği Yönetim Kurulu’na yer alan Eşref Hamamcıoğlu hakkında detaylar haberimizde.

EŞREF HAMAMCIOĞLU KİMDİR?

ARA REKLAM ALANI

Hamamcıoğlu, 1954 yılında İstanbuL’da dünyaya geldi. 1975 yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1980 yılında Sorbonne ‘Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi.

1981-1992 yılları arasında Tekfen Holding’e bağlı grup şirketlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. 1992-2012 yılları arasında Sodexo’da Kurucu Genel Müdür ve CEO olarak görev yapmıştır.

Ayrıca 1994-1998 yılları arasında Duygun Yarsuvat ve Anıl Büyükeroğlu, başkanlıklarında Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu’nda ve 2001-2002 döneminde Mehmet Cansun başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü’nde Muhasip üye olarak çalışmıştır.

Türk-Fransız Ticaret Derneği, TÜSİAD, Türkiye Olimpiyat Komitesi üyesidir. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Eşref Hamamcıoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.