Dolar 32,3740
Euro 34,9623
Altın 2.325,52
BİST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Kentlerin haberi bu ajansta: Kent Haber Ajansı

Kent Haber Ajansı, doğru, tarafsız ve güncel haberleri sunma misyonu ile çıktığı yola devam ediyor. Çevrim içi habercilik konseptini objektif yayın vizyonu ile birleştiren ajans, her kategoride duyulması gereken haberleri okuyucusuna sunuyor.

Kentlerin haberi bu ajansta: Kent Haber Ajansı
REKLAM ALANI
A+
A-
24.04.2021
159
ABONE OL

Ulaşılması ve duyulması gereken haberleri kent sakinlerinin bilgisine sunan Kent Haber Ajansı, okuyucu kitlesini her geçen gün büyütüyor. İlkelerinden ve değerlerinden taviz vermeden yayın yapan ajans; politikadan magazine, sanattan pandemiye, dünyadan magazine her kategoride güncel haberler üretiyor.

İnternet haberciliğinde en çok takip edilen haber ajansı olma vizyonu taşıyan Kent Haber Ajansı , haberleri manipüle etmeden ulaştırmaya aracılık ediyor. Gözden kaçan haberleri yorum katmadan okuyucuya ulaştırıyor. İnsanları küçümsemeden habercilik yapma örneği sergileyen ajans, okuru yönlendirmeden ve hüküm vermeden halkı aydınlatma misyonunu yerine getiriyor.

ARA REKLAM ALANI

Ajansın internet portalında her ilden ve her bölgeden haberler yer alıyor. Portalı ziyaret eden okuyucular, güncel haberlerle birlikte yapay zeka destekli arama algoritması sayesinde geçmiş haberlere de kolaylıkla ulaşabiliyor. Haber yayınları, yasalara ve telif düzenlemelerine uygun yayıncılık prensibi ile yapılıyor. Alıntı haberlerde ilgili sitelere yönlendirme yapılıyor. Haberler, sorgulamadan sade bir dil ile hazırlanıyor.

En güvenilir haber portalı olmayı hedefleyen Kent Haber Ajansı, zorlu habercilik ekosisteminde ilkeleri ile emin adımlarla yürüyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.