Dolar 32,3451
Euro 35,1132
Altın 2.307,40
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

YEBYEK, çikolata ve süt alamayan çocuklar için takdir toplayan kampanyanın startını Sultanbeyli’den verdi

Başkanlığını Çağdaş Toplu’nun yaptığı Yedi Bölge Yedi Kardeş Kültür Yardımlaşma Derneği, çikolata ve süte ulaşamayan çocuklar için takdir toplayan kampanyanın startını Sultanbeyli’den verdi.

YEBYEK, çikolata ve süt alamayan çocuklar için takdir toplayan kampanyanın startını Sultanbeyli’den verdi
REKLAM ALANI
A+
A-
24.08.2022
488
ABONE OL

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da bakkal dükkanı işleten bir kişinin çikolata çaldıkları gerekçesiyle iki kız çocuğunu dükkanında alıkoyup Türk bayrağı önünde fotoğraflarını çekip sosyal medyada afişe etmesi büyük tepki çekmişti. Bu olay sonrası başkanlığını Çağdaş Toplu’nun yaptığı Yedi Bölge Yedi Kardeş Kültür Yardımlaşma Derneği (YEBYEK) takdir toplayacak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

“BÜTÜN TÜRKİYE’DE BU KAMPANYAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

İstanbul Sultanbeyli’de 45 bakkalda çikolata ve süt alamayan çocuklar için askıda çikolata-süt kampanyası başlatan YEBYEK, ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların yüzünü güldürdü. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan YEBYEK Başkanı Çağdaş Toplu, “İlçemizdeki 45 bakkaldan çikolata ve süt alamayan çocuklara askıda çikolata ve süt kampanyası başlattık ve daha da devam edip bütün Türkiyemizde bu kampanyayı sürdüreceğiz İnşallah. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Her çocuk süt içsin çikolata yesin” ifadelerine yer verdi.

ARA REKLAM ALANI

O BAKKAL İŞLETMECİSİNE MESAJ

Açıklamasının devamında çikolata çalan çocukları dövüp fotoğraflarını çekerek sosyal medyada afişe eden bakkal dükkanı işletmecisine de mesaj gönderen Başkan Toplu, “Bakkalından çikolata çalan küçük çocukları döven ve fotoğrafını çekip ekip afişe eden bakkalcı seni de unutmadık” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.