Dolar 32,3852
Euro 35,0493
Altın 2.326,85
BİST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Whatsapp ücretli mi olacak?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın tepkilerin odağındaki gizlilik sözleşmesini onaylamak için geçen son günün ardından Whatsapp ücretli mi olacak 2021? Whatsapp kapanacak mı? gibi sorularınınyanıtları araştırıldı. WhatsApp kullanıcıları zorunlu olan güncellemeyi kabul etmediklerinde yavaş yavaş uygulamanın bazı alanlarını kullanamayacak ve sürecin sonunda uygulamayı artık hiç kullanamayacak.

Whatsapp ücretli mi olacak?
REKLAM ALANI
A+
A-
20.05.2021
517
ABONE OL

Whatsapp ücretli mi olacak 2021? Whatsapp kapanacak mı? Whatsapp aktif olmayan hesap nedir? soruları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Bu kapsamda Whatsapp kapanıyor mu? Whatsapp aktif olmayan hesap nedir? gibi sorular da yanıt buldu. Peki, Whatsapp ücretli mi olacak?

WHATSAPP ÜCRETLİ Mİ OLACAK 2021?

Whatsapp’ın ücretli olacağına dair detaylar sadece ülkemizde değil, dünya çapında gündeme gelen konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Facebook’un ve Whatsapp’ın gelirlerinin düşmesinin ardından tartışma konusu olan bu konu hakkında Whatsaapp’tan bir açıklama gelmedi. Ancak reklam gelirlerinin artması için daha fazla reklam görebiliriz.

ARA REKLAM ALANI

 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın tartışmalı gizlilik sözleşmesini onaylamak için verdiği süre 15 Mayıs itibarıyla sona erdi. Sözleşmeyi onaylamayanların kademeli olarak hesaplarını kaybedecekleri iddialarının yeniden gündeme gelmesi sonrasında Twitter esprili paylaşımlarla adeta yıkıldı. Ancak WhatsApp’tan yapılan açıklamada, “Hayır, hesabınızı silmeyeceğiz. Evet, istediğiniz zaman kabul edebilirsiniz. Hayır, kişisel mesajlarınızı göremiyoruz” ifadeleri kullanıldı. Kullanıcılar bu açıklamanın ardından rahat nefes aldı. Whatsapp kapanıyor mu? Whatsapp aktif olmayan hesap nedir?

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.