Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İmamoğlu’na böyle seslendi: Allah rızası için şu işleri bitirin, millet bizden biliyor
İlçede bitirilmeye projeler konusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sitem eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Allah rızası için şu işleri bitirin, millet bizden biliyor” diyerek sitemini dile getirdi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, ilçede başlanan ancak bitirilmeyen projeler için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sitem etti.
“ALLAH RIZASI İÇİN ŞU İŞLERİ BİTİRİN”
Tuzla Belediye Meclisi kürsüsünden İmamoğlu’na seslenen Şadi Yazıcı, “Allah rızası için şu işleri bitirin. Tuzla halkı bitirilmeyen yollar nedeniyle trafikte kalıyor. Bizden biliyorlar. Sosyal medyadan bana yazıyorlar, cevap veremiyorum” ifadelerini kullandı.
“İBB UYKU MODUNDA ARKADAŞLAR”
Yazıcı açıklamasının devamında “Maalesef şunu görüyorum İstanbul Büyükşehir Belediyesi uyku modunda arkadaşlar. Hiç bir şey yok ya. Bunu söyleyince kızmayın” dedi.
Şadi Yazıcı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı video kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.
İBB’nin sorumluluk alanlarında yaşanan sorunların fırçasını vatandaştan biz yiyoruz, artık bitirin şu işleri!
İBB UYKU MODU’ndan bir an önce uyanıp, elini yüzünü yıkayıp İstanbul’a odaklanmalıdır. pic.twitter.com/jQVluhyKFn
— Dr. Şadi Yazıcı (@drsadiyazici) October 15, 2021