Dolar 32,3862
Euro 35,1212
Altın 2.325,46
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Tam kapanma 19 Mayıs’a uzatılacak mı?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 17 Mayıs’a kadar uygulanacak olan tam kapanma süreciyle birleştirilip birleştirilmeyeceği merak ediliyor. Peki, Tam kapanma 19 Mayıs’a uzatılacak mı?

Tam kapanma 19 Mayıs’a uzatılacak mı?
REKLAM ALANI
A+
A-
08.05.2021
218
ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 24 TV’de, Belkıs Kılıçkaya moderatörlüğünde, 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu’nun sorularını yanıtladı. Programda “Tam kapanma 19 Mayıs’a uzatılacak mı?” konusu da konuşuldu.

TAM KAPANMA 19 MAYIS’A UZATILACAK MI?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çarşamba gününe denk gelen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 17 Mayıs’a kadar uygulanacak olan tam kapanma süreciyle birleştirilip birleştirilmeyeceği sorusuna yanıt verdi. Soylu, “Tam kapanmanın 19 Mayıs’a uzamasıyla ilgili bir değerlendirmemiz yok” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Derdimiz şu, Ramazan, yaz ve Kurban Bayramı, sosyal izolasyonda zorluk çekeceğimiz dönemler olacak. Tarımın en önemli dönemindeyiz. Tarımı devam ettirmemiz lazım. Ekonomik olarak hareketlenmemiz gereken dönemin arifesindeyiz. Türk halkını eve kapattık ama hepsi sağlığımız için. Milletimizden Allah razı olsun. Bu dönemde hepimiz yakınlarımızı kaybettik. Ben de yakınlarımı kaybettim. Tüm Türkiye olarak fedakarlıklarda bulunduk.

“TAM KAPANMAYI UZATMA KONUSUNDA DEĞERLENDİRMEMİZ YOK”

Tam kapanmanın 19 Mayıs’a uzaması konusunda böyle bir değerlendirmemiz yok. Tabii bugün itibariyle yok. ‘Bitirelim, bir daha bu işlerle karşılaşmayalım’ anlayışındayız. Kapanma sonunda yapılacak kabinede adımlarımızı belirleyeceğiz

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.