Dolar 32,3638
Euro 35,0383
Altın 2.324,23
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Sultanbeyli’nin yüz akı olan projeye anlamlı ödül

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi”nde 8. Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali’ne ödül verildi. Ödül törenine Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de katıldı.

Sultanbeyli’nin yüz akı olan projeye anlamlı ödül
REKLAM ALANI
A+
A-
21.03.2022
249
ABONE OL

Sultanbeyli Belediyesinin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali, yıllardır kültür dünyasına katkı sunuyor. Yurt içinden ve yurt dışından birçok şairi sanatseverlerle buluşturan festival; her sene farklı bir tema ile gerçekleştiriliyor. 2021 yılında düzenlenen Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali Yunus Emre temasıyla gerçekleşti.

ÖDÜLÜ BAŞKAN KESKİN ALDI

Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinden onlarca şair festivalde yer aldı. Kültür alanında yaptığı birçok faaliyetle kültür-sanat dünyasına katkı sunan Sultanbeyli Belediyesi, 8.sini düzenlediği Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali ile ödül sahibi oldu. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’nde Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e ödül takdim edildi.

ARA REKLAM ALANI

BAŞKAN KESKİN: ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “2012 yılında başlattığımız Uluslararası İstanbulensis Festivali’mizi yıllardır sürdürüyoruz. Her sene farklı bir temayla onlarca şairi ilçemizde sanatseverlerle buluşturuyoruz. 2021 yılındaki festivalimizi gönül ehli, Anadolu irfanının kıymetli şahsiyetlerinden Yunus Emre’nin anısına düzenledik. Bugün, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’nde, 8. Uluslararası İstanbulensis Festivalimiz ödüle layık görüldü. Festivalimizi ödüle layık gören kurula şükranlarımı sunuyorum. Kadim medeniyetimizin izinde; kültür dünyamıza katkı sunan etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.