Sultanbeyli’de iki günde iki Halk Ekmek büfesi açıldı
Sultanbeyli’de Hamidiye Mahallesi’nden sonra Mehmet Akif Mahallesi’nde de İstanbul Halk Ekmek büfesi açıldı. Mahalle sakinleri kaliteli ve ucuz ekmeğe artık daha rahat erişebilecek.

Sultanbeyli’de İstanbul Halk Ekmek büfesi sayıları çoğalıyor. Önceki gün Hamidiye Mahallesi ’nde açılan büfeden sonra bugün de Mehmet Akif Mahallesi’ne bir büfe açıldı. Halkın ucuz ekmeğe daha rahat ulaşmasına olanak sağlayan büfenin açılışına Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama da katıldı.
BOZKAYA: HER MAHALLEDE BİR ADET OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Büfenin vatandaşların hizmetine açılması sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Hayati Bozkaya , “İBB Halk Ekmek büfelerimizin birini daha bugün Mehmet Akif mahallemizdeki komşularımıza teslim ettik. İBB’nin yeni konsept büfelerinin her mahallemizde bir adet olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Katkılarından dolayı İBB Halk Ekmek’e ve Y.K Başkanvekili Özgen Nama’ya teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.