Dolar 32,3680
Euro 34,9842
Altın 2.325,98
BİST 9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Sultanbeyli Belediyesi, toplu ulaşım araçları için dezenfeksiyon tüneli kurdu

Türkiye Koronavirüs ile mücadelede yeni bir sürece girdi. 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında ülke genelinde tam kapanma uygulaması başladı. Bu süreçte Sultanbeyli Belediyesi de virüsle mücadele etmek adına bulaş riski olan, vatandaşlara hizmet veren ticari taksi, emniyet araçları, minibüs, ambulans gibi ulaşım araçları için dezenfeksiyon tüneli kurdu.

Sultanbeyli Belediyesi, toplu ulaşım araçları için dezenfeksiyon tüneli kurdu
REKLAM ALANI
A+
A-
30.04.2021
391
ABONE OL

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile girilen tam kapanma döneminde tedbirlere destek olmak amacıyla bulaş riski olan araçlar için dezenfeksiyon tüneli kurdu. Bu noktada ambulans, polis, zabıta, ilçe sağlık müdürlüğü araçları, taksi ve minibüsler dezenfekte edilecek. İlçede kurulan dezenfeksiyon tüneli, koronavirüs ile mücadeleye katkı sunacak.

Dezenfeksiyon işleminde aktif oksijen bazlı, virüs ve bakterilere karşı etkili olan, çevreye hiçbir şekilde zarar vermeyen dezenfektanlar kullanılacak. Aynı zamanda kullanılacak dezenfektanlar çevrede hiçbir şekilde kalıntı da bırakmıyor.

ARA REKLAM ALANI

“İLÇEMİZDE YENİ BİR UYGULAMAYI BAŞLATIYORUZ”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin , ‘‘Salgınla mücadelemiz hız kesmeden sürüyor. Koronavirüsün ortaya çıktığı ilk günden itibaren titizlikle virüse karşı alınan tedbirleri hızla uygulamaya geçirdik. Hemşehrilerimizin sağlığı için temizlikten ödün vermedik. Devletimiz daha sağlıklı günlere ulaşmak için tam kapanma kararı aldı. Biz de bu dönemde vatandaşlarımız evlerinde sabırla beklerken ihtiyaç halinde onlara hizmet eden araçlar için ilçemizde yeni bir uygulamayı başlatıyoruz. Polis, ambulans, minibüs, taksi gibi kamu yararına hizmet veren araçlarımızı dezenfektan tünelinde temizleyeceğiz. Tünelde araçların dışı dezenfekte edilirken ekiplerimiz de aracın içini dezenfekte edecek. Bu tünel sayesinde vatandaşlarımıza hizmet veren araçlar, hijyenik kalmış olacak” dedi.

“BUGÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Bir taraftan da ilçedeki eczane, sağlık kuruluşları, kamu kurumları, cadde ve sokakların dezenfekte edildiğini belirten Başkan Keskin, “Evlerinde sabırla bekleyip salgınla mücadeleye destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu günleri hep birlikte atlatacağız ve daha sağlıklı günlere ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.