Dolar 32,3228
Euro 35,0703
Altın 2.306,75
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Sosyal medyayı karıştıran 44 saniyelik video! İBB’ye ait atlar zehirlendi mi?

Sosyal medyada hızla yayılan bir grup atın zehirlendiğine ilişkin görüntüler büyük yankı uyandırdı. Görüntülerdeki atların İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğu öne sürüldü.

Sosyal medyayı karıştıran 44 saniyelik video! İBB’ye ait atlar zehirlendi mi?
REKLAM ALANI
A+
A-
04.05.2021
901
ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait kayıp atların akıbeti belirsizliğini korurken sosyal medyada yayınlanan bir video gündeme bomba gibi düştü.

ATLAR ZEHİRLENDİ Mİ?

44 saniyelik videoda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘ne ait olduğu öne sürülen atların iğne ile uyutulduğu görülüyor. Video ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken kısa sürede çok sayıda paylaşım aldı. Bahsi geçen videoda zehirlendiği öne sürülen atlardan bazılarının yerde can çekiştiği görülüyor.

ARA REKLAM ALANI

KABAKTEPE’DEN SERT ELEŞTİRİ

İBB’den konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından sert bir mesaj yayınladı. Mesajında atlara ne olduğunu soran Kabaktepe, şu ifadelere yer verdi: “Yapamadıkları icraatları konuşmayalım, ölüme yolladıkları atları gündemde tutmayalım istiyorlar. Daha kendilerine emanet edilen atlara sahip çıkamıyorlar, her zamanki gibi sahte gündem peşindeler. Goebbels elinize su dökemez, biliyoruz. Ama soru basit; #978AtNerede.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.