Dolar 32,3724
Euro 34,9981
Altın 2.325,89
BİST 9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Sibel Can konseri sosyal medyayı ayağa kaldırdı: Benim evladım neden okulda 7 saat maske ile duruyor?

Sibel Can konserinde maske ve sosyal mesafe kurallarının hiçe sayılması sosyal medyada büyük tepki çekti. #SibelCan etiketi Twitter Türkiye gündeminde ilk 5’e yerleşti.

Sibel Can konseri sosyal medyayı ayağa kaldırdı: Benim evladım neden okulda 7 saat maske ile duruyor?
REKLAM ALANI
A+
A-
12.09.2021
611
ABONE OL

Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici’nin programı Kuruçeşme’den canlı olarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda pandemi kurallarının hiçe sayılması dikkat çekti. Konuyla ilgili sosyal medyadan tepkilerini dile getiren vatandaşlar “Bize pandemi var da onlara yok mu?” şeklinde yorumlar yaptı.

“BENİM EVLADIM NEDEN OKULDA 7 SAAT MASKE İLE DURUYOR?”

Konser sonrası Sibel Can ismi Twitter Türkiye gündeminde ilk 5’e girdi. Zor bir dönemden geçtiğimiz bu süreçte böyle bir konserin veriliyor olmasına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, yetkililere çağrıda bulundu. Konserde sosyal mesafe kuralları hiçe sayılırken bir çok kişinin de maske takmadığı gözlendi. Okullarda çocuklara maske zorunluluğu getirildiğini hatırlatan bazı sosyal medya kullanıcıları da “Benim evladım neden okulda 7 saat maske ile duruyor?” sorusunu sordu.

ARA REKLAM ALANI

İşte yapılan yorumlardan bazıları;

– Sibel Can’ın şarkılar bizi söyler programı canlı yayın olarak Kuruçeşme de yapılıyor. Halaylar çekiliyor. Sosyal mesafe yok. Maske yok. Pandemi bitmiş pandemi öncesi aylara geri dönülmüş. @kanald_haber psndeminin bittiğini halkımıza duyursada bizde maskesiz mesafesiz olalım

– Mitinge giden insanlara koyun diyen kesim Sibel Can programına şükür kuralların olmadığı müzik listesine ziyafeti diyor.
Ne kadar da iki yüzlü insanlar.
Ben bu toplumun bireylerini anlamadan Hakka yürüyeceğim…

– Sibel Can konser vermiş, görüntülerine bakıyorum herkes mutlu ve maskesiz. Sanki hiçbir problem yok, pandemi yok. Ne güzel, aşını ol ve Matrix’e gir.

– Sibel Can konseri için Covid 19 dan özel izin alınmış herkes tek sıra yan yana dip dibe

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.