Dolar 32,3773
Euro 35,0541
Altın 2.326,75
BİST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Sergen Yalçın’dan Acun Ilıcalı’ya tarihi çağrı: Aç kanalı, millet maçı izlesin

Borussia Dortmund ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Sergen Yalçın’dan TV8’in patronu Acun Ilıcalı’ya surpriz bir çağrı geldi. Başarılı teknik direktör, Ilıcalı’dan Exxen’de yayınlanacak maçı açık kanaldan vermesini istedi.

Sergen Yalçın’dan Acun Ilıcalı’ya tarihi çağrı: Aç kanalı, millet maçı izlesin
REKLAM ALANI
A+
A-
14.09.2021
272
ABONE OL

Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşılaşacak Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın, düzenlenen basın toplantısında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

“TÜM HALKA MAÇI AÇABİLİR”

Alman devinden çekinmediklerini ifade eden Sergen Yalçın, TV8’in patronu Acun Ilıcalı’ya da sürpriz bir çağrı yaptı. Sergen Yalçın açıklamasında “Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. EXXEN, tüm halka maçı açabilir bence. Sosyal medyada insanların maçı izlemek istediğini gördüm. Acun’dan rica etmek lazım herhalde. Açsın kanalı, bütün halk izlesin maçı. En azından bir seferlik böyle bir şey yapılabilir” dedi.

ARA REKLAM ALANI

SOSYAL MEDYADA TT OLDU

Sergen Yalçın’ın bu açıklamasından sonra Acun Ilıcalı ismi sosyal medya platformu Twitter’da TT oldu. Çok sayıdaki futbolseverler Ilıcalı’ya maçı TV8’den yayınlaması çağrısında bulundu. Acun Ilıcalı’nın konuyla ilgili ne karar vereceği merak konusu oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.