Dolar 32,3281
Euro 35,0599
Altın 2.296,43
BİST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Sedat Peker, Hadi Özışık ile görüşmesinin videosunu paylaştı: “Yoksa yerle yeksan ederim!”

Sedat Peker, Bakan Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden Hadi Özışık ile videosunu yayınladı. Peker’in yayınladığı videoda Hadi Özışık’ın Soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söylediği duyuluyor. İşte, sosyal medyayı salaya diyaloglar ve detayları…

Sedat Peker, Hadi Özışık ile görüşmesinin videosunu paylaştı: “Yoksa yerle yeksan ederim!”
REKLAM ALANI
A+
A-
18.05.2021
355
ABONE OL

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci Hadi Özışık ile görüşmesinin videosunu paylaştı . İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmeye giden kişinin de Türkiye gazetesi yazarı kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söyledi. Videoda yer alan diyaloglar ise sosyal medyada yankılandı.

SEDAT PEKER, HADİ ÖZIŞIK İLE VİDEOSUNU PAYLAŞTI!

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden Hadi Özışık ile görüşme videosunu sosyal medyadan yayınladı.

ARA REKLAM ALANI

Peker ile Özışık arasında yaşanan diyaloglar şöyle;

Sedat Peker: Selamun aleyküm Hadi abi nasılsın?

Hadi Özışık: İyiyim abicim seni sormalı?

Sedat Peker: Nasıl abi orada durumlar?

Hadi Özışık: Abi valla ben bir şey söyleyeyim, bugün Cemil Çiçek de bir konuşma yaptı. ‘Her satırı ürpertici’ diyerek ‘Savcılık soruşturma başlatmalı.’ En önemli şey seninkinin o gün harakiri yapmış olması.

Sedat Peker: Allah var abi. Allah var. Ya abi vallahi bunlar gayretullaha savaş açtı. Yemin ediyorum gayretullaha savaş açtı. Ya bu kadar zulüm abi…

Hadi Özışık: Faik Öztürk’e o konuşmayı yapması… Bugün gün boyunca bu konuşuldu sosyal medyada. Aptal herif diyor ki; ‘biz olmasak bugün mafya çökerdi.’

Sedat Peker: Sen de ‘nesin emekli değil misin lan senin ne özelliğin var’

Hadi Özışık: Diyor ki ‘Burada asayiş yok, ben sağlıyorum’ diyor.

Sedat Peker: Ya abi sana bir şey söyeleyeceğim de bizi bir arkadaş aradı yakınınız. ‘Arkadaş’ dedi ‘Şey söylüyor’ dedi,’Benim üzerime çok geliyorlar. Ben ufak tefek bir şeyler söyleyeceğim. Kusura bakmasın.Dedim ‘Tamam’ bir açıklama yaptı ‘İnterpol kararı’ dedim ‘Tamam’ ‘O, bu, suç örgütü’ ya abi ertesi günü ‘pislik mafya babası’ diyor. Deli mi abi bu, ne diyor abi ya?

Hadi Özışık: Valla abi ben anlamadım. Ben dün ona şöyle bir ifade kullandım; ‘Niye’ dedim ‘Sadece sen atlıyorsun öne? Hiç Ak Partililerden kimse konuşmuyor sen neden kendini ortaya atıyorsun?’ dedim.

Sedat Peker: Ne dedi abi?

Hadi Özışık: Hiç. Yani cevap vermedi.

Sedat Peker: Ya abi bu adam sana demedi mi ‘Cumhurbaşkanımız da ben de onu çok seviyoruz’ 5 ay önce.

Hadi Özışık: Aynı Süleyman’a da söyledi. Ama burada bir strateji mi uyguluyor, başka bir şey mi?

Sedat Peker: Abi ‘Pislik’ diyor ya. Ben iki tane kızım için dünyayı ateşe veriyorum. Herkes araya girdi. O çocuk arkadaşları demeyecek mi benim kızlarıma ‘Pisliğin kızları’ diye. Ben ‘pis’miyim abi?

Hadi Özışık: Estağfurullah.

Sedat Peker: Deli mi abi bu? Anlamadım ki abi.

Hadi Özışık: Valla abi ben şöyle söyleyeyim sana. Öyle bir durum ki, öyle arada kalmış durumdayım ki aklım durdu. Bir tarafta sevdiğim bir dostum öbür tarafta sevdiğim bir dostum.

Sedat Peker: Ama abi delikanlılıkta böyle bir şey var mı abi ya? Abi biz onun için öbür damat beyle, Berat beyle düşman olduk. Benim akrabalarım bunun yanında. İllere bunu sokmuyorlardı abi genel başkanlığa oynadığında. Gidiyorduk benim akrabalarım 6 ay nöbet tuttu. Hep yanındalardı. Bu kadar emek var abi. O benim dönüş biletimdi ya.

Hadi Özışık: Arayanlar ne diyor abi?

Sedat Peker: Abi ben herkesi tersliyorum. Araya girmeyeceksin

Hadi Özışık: Hayır, hayır bizim arkadaşla ilgili arayan ne diyor?

Sedat Peker: Abi kimse anlayamadı ki. Hani nisanda dönüyorduk abi bu deli mi? Bizim dönüş biletimizdi abi he şeyi onun üstüne yatırdık ya.

Hadi Özışık: Anlam veremiyorum ben abi.

Sedat Peker: Onun için düşman olduk da biz bu adamlarla. Biliyorsun abi sen yaşadın süreci.

Hadi Özışık: Tabii, tabii ben anlam veremiyorum ya bir strateji ya başka bir şey.

Sedat Peker: Abi böyle strateji olur mu ya? Pislik ne abi ya benim kız çocuklarım var ya. Erkekleri boşver kız çocuklarım var abi ya. Kız çocuklar abi ufacık çocuklar hepsi internete giriyor. Benim kızıma demeyecek mi ‘Senin baban pislikmiş’ diye. Ben ne dedim ‘Kız çocuklarım için dünyayı yakarım’ dedim. Herkesi araya girdi, herkesi tersledi. Şimdi bizi pislik yaptı abi ya.

Hadi Özışık: Valla ben çözemedim açıkçası. Ben sana şöyle söyleyeyim sen haklısın.

Sedat Peker: Sen abi namuslu adamsın.

Hadi Özışık: Bak şeyde o haberlerin kullanılmasında da hiç geri adım atmayacağım yani onu da söyleyeyim. Uyarı da geldi yani. ‘Kötüye kullanıyorsun’ kullanmayalım mı.

Sedat Peker: Abi ben buna yarın dalarsam kusura bakma, hakkını helal et.

Hadi Özışık: Yok yok.

Sedat Peker: Vallahi yenilecekler abi. Bunlar zalim oldu artık. Vallahi yenilecekler ve ben yarın ona dalacağım Hadi abi.

Hadi Özışık: Yani benim sana diyecek tek bir satırım yok abi öyle bir şeyde senden ricada bulunmam. Sen iyi düşün iyi taşın. Cepheyi genişletmek adına çok da genişletmemek lazım.

Sedat Peker: Ya abi cephe istediği yere gitsin. Vallahi hiç umurumda değil. Abi ben kız çocuk babasıyım abi ya. Hadi erkekler neyse de kız çocuğu abi ya.

Hadi Özışık: Abi onların anlamadığı bir şey var bak. Onlar zannediyor ki sen başka bir şey… Hayır abi ben arkadaşa da söyledim. ‘Çocukları için yaptı’ dedim. Yani köprüleri atmasının tek sebebi çocukları’ dedim.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.