Dolar 32,3605
Euro 34,9640
Altın 2.325,39
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Sancaktepe’nin Robin Hood’u son hareketiyle yine gönülleri fethetti

Sancaktepe’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için canla başla mücadele eden Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Abdulkadir Darel, son olarak yatalak bir hastanın imdadına yetişti.

Sancaktepe’nin Robin Hood’u son hareketiyle yine gönülleri fethetti
REKLAM ALANI
A+
A-
18.04.2021
495
ABONE OL

Koronavirüs salgını sürecinden itibaren Sancaktepe’de ihtiyaç sahiplerinin imdadına yetişen Büyük Birlik Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Abdulkadir Darel, son olarak hasta yatağına ihtiyacı olan bir vatandaşımızın imdadına yetişti.

“BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ” DÜSTURUYLA HAREKET EDİYOR

Ramazan ayının başlaması ile birlikte iftardan sonra elindeki listeyle kapı kapı dolaşıp ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulunan BBP İlçe Başkanı Abdulkadir Darel , taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor. “Bölüşürsek tok oluruz” düsturuyla hareket eden Darel, son olarak ilçede ikamet eden yatalak bir vatandaşımızın hasta yatağı ihtiyacını giderdi.

ARA REKLAM ALANI

“HASTALARIMIZA ŞİFA VER YARABBİ”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Darel, “Sancaktepe de bir komşumuzun hasta yatağı ihtiyacını temin ettik. Mübarek Ramazan hürmetine hastalarımıza şifalar ver Yarabbi…” ifadelerini kullandı.

Başkan Darel’in paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.