Sancaktepeli vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la konuştu: Seni o meydana çıkartanlardanım
Sancaktepeli bir vatandaşımız, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesinde “Süleyman Arif Emre, Oğuzhan Asiltürk ve İsmail Kahraman’la beraber verdiğimiz mücadelede, seni civan gibi Sultanahmet’te meydanlara çıkardığımız günlerin ihtiyarıyım” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, önceki gün AK Parti Sancaktepe teşkilatının düzenlediği programa katıldı. Program dahilinde ziyaret edilen evlerden birinde yaşlı bir vatandaşımız, Demiröz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aramasını rica etti. Vatandaşın ricasını kırmayan Demiröz, Erdoğan’ı arayarak vatandaşla konuşturdu.
“SENİ MEYDANLARA ÇIKARDIĞIMIZ GÜNLERİN İHTİYARIYIM”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini duyunca heyecanlandığı gözlenen vatandaş, “Senden 20 yaş büyüğüm. Süleyman Arif Emre, Oğuzhan Asiltürk ve İsmail Kahraman’la beraber verdiğimiz mücadelede, seni civan gibi Sultanahmet’te meydanlara çıkardığımız günlerin ihtiyarıyım ben…” ifadelerini kullandı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A BOL BOL DUA ETTİ
Vatandaşın konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bol bol dua ettiği gözlendi. AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir de o anlara ilişkin videoyu “Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz ile yaptığımız programlarda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepeli komşumuzla telefonda görüştü. Bu ülkeye, vatana, millete olan sadakatini Rabbim hem bu dünyada hem de öbür dünyada taçlandırsın” notuyla paylaştı.