Dolar 32,3190
Euro 35,0421
Altın 2.282,74
BİST 8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Şadi Yazıcı’dan Kılıçdaroğlu’na olay mavi ekran göndermesi! Paylaşımı görenler “Bu da mı gol değil” diyor

İmza attığı projeler kadar muhalefete yönelik göndermeleri ile de adından söz ettiren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun EYT paylaşımına yaptığı mavi ekran göndermesi ile adından söz ettirdi.

Şadi Yazıcı’dan Kılıçdaroğlu’na olay mavi ekran göndermesi! Paylaşımı görenler “Bu da mı gol değil” diyor
REKLAM ALANI
A+
A-
18.07.2022
181
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyona farkı ya da faiz oranı olmaksızın sadece alınan kredi tutarı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık. Yani anapara. Kredi geri ödemesi yapan gençlerimiz faydalanacak” ifadelerini kullanarak milyonlarca öğrenciye müjdeli haberi verdi.

BAŞKAN YAZICI’DAN OLAY GÖNDERME

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeli haberinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, EYT’ler ile ilgili sosyal medya paylaşımı yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na teknolojik bir cevap verdi.

ARA REKLAM ALANI

“MAVİ EKRAN” ÜZERİNE BARKOD KONULDU

Başkan Yazıcı, bilgisayarların donanımsal bir sorunla karşılaştığı zaman mavi ekran hatası vermesi üzerine kurulu cevabında EYT ile ilgili yetki ve yeteneğin CHP liderinde olmadığı vurgulanırken, paylaşım içerisinde sorunu çözebilecek yetkili için bir barkod konuldu.

KODU OKUTUNCA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SAYFASINA YÖNLENDİRİYOR

Barkod akıllı cep telefonları ile okutulunca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya hesaplarına yönlenmesi sosyal medyada en çok beğenilen içerik oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.