Dolar 32,3740
Euro 34,9623
Altın 2.325,52
BİST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Şadi Yazıcı, bu kez trafiğe çıkıp İBB Başkanı İmamoğlu’na ilçe halkının yaşadığı çileyi bizzat aktardı

İBB’nin 28 aydır bitiremediği yan yol nedeniyle vatandaşın yaşadığı sıkıntıları sözlü olarak İmamoğlu’na aktaran Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, yaşanan kaosu daha iyi aktarabilmek için bu kez araçla trafiğe çıktı.

Şadi Yazıcı, bu kez trafiğe çıkıp İBB Başkanı İmamoğlu’na ilçe halkının yaşadığı çileyi bizzat aktardı
REKLAM ALANI
A+
A-
20.10.2021
186
ABONE OL

Tuzla’da 28 aydır bitirilemeyen yan yol nedeniyle ilçe halkının trafikte perişan olduğunu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sözlü olarak aktaran Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, talebine yanıt alamayınca bu kez trafiğe çıkıp vatandaşın yaşadığı sorunu bizzat aktardı.

YAŞANAN KAOSU BİZZAT GÖSTERDİ

Kanal 24 ekranlarınaa konuk olan ve ilçe halkının bitirilemeyen yan yol nedeniyle mağdur olduğunu ifade eden Başkan Yazıcı, kameramanı da yanına alarak trafiğin yoğunluğunun yaşandığı bölgeden ekran başındakilere seslendi. O anlara ilişkin videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Yazıcı, “24 TV ekibi ile İBB tarafından bir türlü bitirilemeyen yan yolun İstanbullulara ve Tuzlalılara nasıl bir trafik kaosu yaşattığını deneyimledik” notunu düştü. Başkan Yazıcı’nın paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

ARA REKLAM ALANI

“İBB UYKU MODUNDA”

Tuzla Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Toplantıları’nın 3’üncü Birleşimi 2022 Yılı Performans ve Bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer vermişti: “Tuzla’daki yan yolları biz seçimlere yetiştirmeye çalışıyorduk. Hala yüzde 70’lerde. İBB Tuzla Halkı’nın sabah bir saat, akşam bir saatini alıyor. Alınan bir işin yapılması gerekiyor. 280 bin Tuzlalı, buradan geçen milyonlarca İstanbullu için şunları bitirin. Tuzla halkı ismine istiyorum. 28 ay geçmiş yan yol hala açılmamış. 280 bin Tuzlalı 1-2 saat oralarda vakit kaybediyor. Yan yollar biterse en azından alt ile üst ortasında geçişler rahatlayacak. Bitirin şunu artık. Maalesef şunu görüyorum. İBB, uyku modunda, hiç bir şey yok.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.