Dolar 32,3184
Euro 35,1145
Altın 2.295,76
BİST 9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Özlem Özdil kimdir? Özlem Özdil kaç yaşında, nereli? Özlem Özdil evli mi?

Kuzeyinoğlu Volkan Konak programına katılan Özlem Özdil izleyicilerin merak konusu oldu. Performansı ile beğeni toplaya Özlem Özdil hakkında Özlem Özdil kaç yaşında, nereli gibi soruların yanıtları araştırıldı. Peki, Özlem Özdil kaç yaşında, nereli?

A+
A-
22.04.2021
700
ABONE OL
Özlem Özdil kimdir? Özlem Özdil kaç yaşında, nereli? Özlem Özdil evli mi?

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Özlem Özdil, Kuzeyinoğllu Volkan Konak’a katıldı. İzleyicilerden tam not alan performansıyla dikkatleri çeken Özlem Özdil hakkında Özlem Özdil kimdir ve Özlem Özdil kaç yaşında, nereli gibi konular merak edildi. Peki, Özlem Özdil kimdir?

ÖZLEM ÖZDİL KİMDİR?

Doğum tarihi: 8 Aralık 1979

ARA REKLAM ALANI

Kaç yaşında: 41 yıl yaşında

Nereli: Hannover, Almanya

Almanya’nın Hannover kentinde dünyaya geldi. Halk ozanı olan babası Dursun Özdil’den ilk bağlama ve repertuvar derslerini aldı. Sinan Çelik’in kendisini keşfetmesi ile birlikte 17 yaşında Türkiye’ye geldi. Sesinin güzelliği ve bağlama çalmadaki yeteneğini Sinan Çelik, Musa Eroğlu, Güler Duman, Çetin Akdeniz ve Güray Hafiftaş gibi duayenler ile yaptığı ortak çalışma ile daha da geliştirdi. Özel sesi ve şelpe tekniğini en iyi icra eden bağlama sanatçılardan biri olarak Türkiye de kısa zaman da tanındı. Menajeri olan Sinan Çelik ‘in Yapım- Prodüktörlüğünü yaptığı Duygu Müzik ile 6 adet THM albümü çıkardı. Çok iyi Almanca, İngilizce ve iyi Fransızca biliyor. Başta TRT kanalları olmak üzere özel kanallarla birlikte yüzlerce televizyon programına çıkmıştır. Aktif olarak da Radyo / Televizyon Programları, Konser & Festivallere katılmaya devam ediyor.

Özlem Özdil Hoy Nani – Şubat 2012

Özlem Özdil & Güler Duman – Yollarına Kar mı Yağdı[5] – Ekim 2006

Özlem Özdil Zamansız Yağmur  – Kasım 2004

Özlem Özdil Gönlüm Dağlarda  – Ağustos 2000

Özlem Özdil Yürü Be Haydar  – Nisan 1998

Özlem Özdil Uzakların Türküsü – Temmuz 1996

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.