Osman Nuri Kabaktepe, İmamoğlu yönetimine meydan okudu: Serüvenimiz devam edecek
AK Parti’nin İstanbul’u kaybetmesinin ardından il başkanlığı koltuğuna oturan Osman Nuri Kabaktepe iddialı çıkışlarına bir yenisini daha ekledi.

Erken seçim tartışmaları devam ederken AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de daha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Sık sık İstanbul ilçelerini dolaşarak genel gidişatla ilgili bilgi alan Kabaktepe, gördüklerinden sonra İstanbul’u alacaklarına inancının arttığını ifade etti. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda İstanbul’un gönül belediyeciliği serüveninin kaldığı yerden devam edeceğini ifade eden Kabaktepe “İstanbul’un caddelerindeki coşku, İstanbulluların muhabbetlerindeki sevgi bize gösteriyor ki; Hizmet reklamı, eser algıyı, samimiyet yalanı yenecek. Sessiz devrim 2023’te de sürecek ve İstanbul hak ettiği gönül belediyeciliği serüvenine kaldığı yerden devam edecek” dedi.
İstanbul’un caddelerindeki coşku, İstanbulluların muhabbetlerindeki sevgi bize gösteriyor ki;
Hizmet reklamı, eser algıyı, samimiyet yalanı yenecek.
Sessiz devrim 2023'te de sürecek ve İstanbul hak ettiği gönül belediyeciliği serüvenine kaldığı yerden devam edecek. pic.twitter.com/r1hbzNHfMc
— Osman Nuri Kabaktepe (@osmannnurika) September 29, 2021