Dolar 32,3205
Euro 35,0717
Altın 2.280,74
BİST 9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Nagehan Alçı 2023 seçimlerinde kan akabilir dedi, ortalık karıştı

Nagehan Alçı, “2023 seçimlerinde kan akabilir” şeklindeki sözleri büyük yankı uyandırdı. Nagehan Alçı neden 2023 seçimlerinde kan akabilir dedi? Detaylar haberimizde…

Nagehan Alçı 2023 seçimlerinde kan akabilir dedi, ortalık karıştı
REKLAM ALANI
A+
A-
08.10.2021
306
ABONE OL

Gazeteci Nagehan Alçı’nın konuk olduğu Haber Global ekranlarında büyük çekişmeye sahne olması beklenen 2023 seçimleriyle ilgili “Kan akabilir” şeklindeki sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

“2023 SEÇİMLERİNDE KAN AKABİLİR”

Nagehan Alçı, seçimlerle ilgili değerlendirme yaptığı sırada “2023 seçimleri, hiçbir şekilde kazan – kaybet seçimi olamaz. Kim kazanırsa kazansın… Bana diyorlar ki ‘muhalefet kazanacak sen o yüzden dönüyorsun’. Muhalefet ya da iktidar kim kazanırsa kazansın, bu seçimler, böyle bir kutuplaşma, böyle bir tansiyonla ve devletin bu kadar güçlü, çekirdek bir şekilde mevcut durumla bir arada durmasıyla muhakkak bir kaybet – kaybet seçimidir. Kan akabilir, tansiyon çok yükselir, sokaklardaki gerilimi kontrol edemezsiniz. Bunun sorumlusu hepimiz oluruz” ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

CANLI YAYINDA YALVARDI

Nagehan Alçı, 2023 seçimlerinde kan akabilir şeklindeki açıklamasının devamında “Bu yüzden muhalefet ve iktidara seçimlerden önce bir uzlaşı zemini yaratmaları çağrısında bulunuyorum. Bunun için hatta yalvarıyorum” dedi.

PEKİ NAGEHAN ALÇI KİMDİR, NAGEHAN ALÇI ASLEN NERELİDİR?

1977 yılında İstanbul’da doğan Nagehan Alçı, İstanbul Erkek Lisesinden mezun oldu. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler Bölümünde öğrenim gördü. Gazetecilik hayatına Hürriyet gazetesinin dış haberler servisinde staj yaparak başladı. Daha sonra 32. Gün programında ve Avusturya‘daki bir televi devam ettirdi.

Nagehan Alçı, Show TV dış haberler bölümünde çalıştı, Irak Savaşı sırasında simultane çeviriler yaptı, sonra 2007 yılında Akşam gazetesine geçerek burada köşe yazarlığı yapmıştır. SkyTürk TV‘de Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut ile ‘Sosyal Bilgiler’ adlı bazı belgeseller hazırladı. Aynı zamanda Kanaltürk‘te Kısa bir süre Pelin Batu ile birlikte ‘Sınırsız’ adlı programda yorumculuk yaptı. Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Daha sonra Kanal 24’te ‘Nerede Kalmıştık’ programında sunucu ve yorumcu olarak görev yaptı.

2011 yılından itibaren Beyaz TV’de ‘Medcezir’ programında ve CNN TÜRK‘te ‘Dört Bir Taraf’ programında yorumculuk yapmaya başladı.Nagehan Alçı, , Almanca ve İspanyolca biliyor. Az derecede de Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Nagehan Alçı, 27 Aralık 2010 tarihinde köşe yazarı ve televizyoncu Rasim Ozan Kütahyalı ile evlendi. 7 Temmuz 2013 tarihinde Birinin ismi Betül Yasemin öbürünün ismi Ayşe Ela olan ikiz kız çocukları oldu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.