Dolar 32,3228
Euro 35,0703
Altın 2.306,75
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için erzak dağıtımına devam ediyor

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ve ekibi, bölgedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak dağıtımına devam ediyor. Yardım dağıtımı esnasında ihtiyaç sahiplerinin rencide edilmemesine de özellikle dikkat ediliyor.

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için erzak dağıtımına devam ediyor
REKLAM ALANI
A+
A-
20.04.2021
570
ABONE OL

Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz şu günlerde sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak için canla başla mücadele ediyor. Arzu Karaalioğlu önderliğindeki MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı da bu süreçte ciddi bir gayret ortaya koyuyor.

KARAALİOĞLU’NDAN TALİMAT: İNSANLARI RENCİDE ETMEYİN

İlçedeki ihtiyaç sahiplerini belirleyip iftardan sonra bu vatandaşlara ulaşan Karaalioğlu ve ekibi, marifetmiş gibi erzak kolisi teslim ettikleri kişilerle fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaşanların düştüğü hataya da düşmüyor. Ekibine yardım kolisi teslim ettikleri kişileri rencide edici fotoğraf karelerine sosyal medyada yer verilmemesi direktifinde bulunan İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, bu hareketiyle büyük takdir topluyor.

ARA REKLAM ALANI

“GELİN BİRLİKTE EL UZATALIM”

Yardım dağıtımıyla ilgili sosyal medya hesabından kısa bir değerlendirmede bulunan ve maddi durumu iyi olanlara çağrı yapan Karaalioğlu, “Bölgemizde erzak dağıtımımız devam ediyor. Gelin mübarek ay hep birlikte ihtiyaç sahiplerine bir el uzatalım” ifadelerini kullandı.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.