Dolar 32,3212
Euro 35,0797
Altın 2.300,60
BİST 9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Metin Şentürk kör mü? Metin Şentürk gerçekten görmüyor mu? Metin Şentürk neden görme engelli oldu?

Samimi kişiliği ve başarılı ses sanatçılığı ile beğeni toplayan Metin Şentürk’ün neden görme engelli olduğu merak ediliyor. Sevilen sanatçı hakkında Metin Şentürk gerçekten görmüyor mu? Metin Şentürk neden görme engelli oldu ve Metin Şentürk kör mü gibi soruların yanıtları araştırılıyor.

Metin Şentürk kör mü? Metin Şentürk gerçekten görmüyor mu? Metin Şentürk neden görme engelli oldu?
REKLAM ALANI
A+
A-
23.04.2021
939
ABONE OL

Sanatçılığı ve sevecen kişiliği ile milyonların beğenisini toplayan etin Şentürk, görme engelli olması ile vatandaşların merak konusu odu. Neden görme engelli olduğu merak edilen sanatçı hakkında detaylı araştırmalar yapılıyor. Peki, Metin Şentürk neden görme engelli oldu? Metin Şentürk kör mü? Metin Şentürk gerçekten görmüyor mu?

METİN ŞENTÜRK EDEN GÖRME ENGELLİ OLDU?

Metin Şentürk “Yedi çocuklu bir ailenin üyesiyim. Fatih’te oturuyorduk. O gün bizim evde boya yapıyorlarmış. Ben de uyuyorum diye beni masanın üzerine koymuşlar. Bir süre sonra uyanıyorum. Uyandığımda kafamın arkasını yere çarparak düşüyorum. Küçük beyin diye tabir edilen kısmı çarpıyorum yani. Kader diyelim. Yaşamak için de ölmek için de bir vesile lazım” ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

METİN ŞENTÜRK KÖR MÜ?

Metin Şentürk görme engelli birey olmasına rağmen zaman zaman görme yetisi tartışma konusu oluyor ve  cisimleri seçebilecek kadar gördüğü iddia ediliyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.