Dolar 32,3693
Euro 35,0908
Altın 2.324,13
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Mete Yarar kimdir? Mete Yarar kaç yaşında, nereli?

Siyaset gündemine ilişkin açıklamaları le sosyal medyada sık sık gündem olan Mete Yarar, açıkoturum programlarında yaptığı açıklamalarla da vatandaşların dikkatini çekiyor. Peki, Mete Yarar kimdir? Mete Yarar kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte, detaylar…

Mete Yarar kimdir? Mete Yarar kaç yaşında, nereli?
REKLAM ALANI
A+
A-
23.04.2021
686
ABONE OL

Açıkoturum programlarında yaptığı yorum ve açıklamalarla dikkatleri çeken Mete Yarar, sık sık sosyal medyada da gündem oluyor. Vatandaşların da ilgisini çeken Mete Yarar hakkında Mete Yarar kaç yaşında, nereli ve Mete Yarar kimdir gibi konular araştırılıyor. Peki, Mete Yarar, ne mezunu, kaç yaşında, nereli? Mete Yarar kimdir?

METE YARAR KİMDİR?

Doğum tarihi: 10 Nisan 1967

ARA REKLAM ALANI

Mete Yarar kaç yaşında: 54 yaşında

Mete Yarar Nereli: Samsun

1988 yılında Kara Harp Okulu’ndan piyade teğmen olarak mezun olduktan sonra 16 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yaptı. 10 yılı aşkın bir süre Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yaptı, sınır ötesi operasyonlarda yer aldı. Son görev yeri olan Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan binbaşı rütbesi ile 2004 yılında emekliliğine 1,5 yıl kala kendi isteğiyle ayrıldı.

ASKERLİK SONRASI HAYATI

Askerlikten ayrıldıktan sonra, ticaret yapmaya başladı. 2004’ten itibaren Ortadoğu ülkeleri ve özellikle Irak ile ticaret yapmak isteyen kişi ve kuruluşlara, olası riskler hakkında danışmanlık hizmeti verdi. Basın yayın organlarında “güvenlik uzmanı” sıfatıyla köşe yazarlığı ve yorum yapmaktadır.2015 yılında “60 Yıllık İttifakta Son Gün” başlıklı bir romanı, 2016 yılında da “Bu Delileri Bir Araya Getirmeyecektiniz” başlıklı bir inceleme kitabı yayımlandı.

TRT ve Habertürk TV için haberler çekmiş “Şahit Olun” adlı belgeselin yapımına katılıp sunuculuğunu üstlendi. Bir oğlu olduğu ilk eşinden boşanan Yarar, 10 Temmuz 2018 tarihinde televizyoncu Gülnaz Kudunoğlu ile evlendi.

YAZDIĞI KİTAPLAR

60 Yıllık İttifakta Son Gün

Büyük İhanet

Oyunun Sonu

Darbenin Kayıp Saatleri

Bu Delileri Bir Araya Getirmeyecektiniz

Mesih Tanrıyı Kıyamete Zorlamak (Ceyhun Bozkurt ile birlikte)

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.