Dolar 32,3350
Euro 35,1334
Altın 2.306,70
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Mesut Özil Almanya milli takımından davet aldı

Fenerbahçe’nin yıldızı Mesut Özil’in Almanya milli takımından davet aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe taraftar sayfalarında haberler paylaşılırken konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Mesut Özil Almanya milli takımından davet aldı
REKLAM ALANI
A+
A-
10.10.2021
507
ABONE OL

Oynadığı futbol kadar Almanya milli takımından ayrılık süreciyle de adından söz ettiren Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil’le ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Mesut Özil, olaylı bir şekilde ayrıldığı Alman milli takımından davet edildi.

Sosyal medyada geniş yankı bulan iddia hakkında henüz Mesut Özil ve Almanya milli takımından resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak özellikle Fenerbahçe’ye ait sayfalar haberi “Sıcak gelişme” olarak duyurdu.

ARA REKLAM ALANI

MESUT ÖZİL NEDEN AYRILDI?

Mesut, 10 yıl boyunca Almanya’daki göçmen çocukların eğitimi için para ödemesine rağmen planlı bir şekilde eski okul müdürü tarafından etkinliğe çağrılmadı. Bunun üzerine “Kendi okulumda bile hoş karşılanmayacaksam milli formayı nasıl giyebilirim?” şeklinde bir açıklama yaparak Milli Takımı bırakmaya karar verdi.

ANNESİNİN MEKTUBU HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Mesut Özil’in annesi Gülizar Özil, yıldız futbolcunun evinin duvarına astığı mektupta şu ifadelere yer vermişti: Mesut, unutma hayatta hepimiz gibi bu dünyada misafirsiniz. Allah size bir yetenek verdi ama bunu sadece kendinize bakmanız için vermedi. Servetini muhtaç insanlarla paylaşmazsan, benim oğlum değilsin.”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.