Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Maltepe’de şüpheli ölüm! 24 yaşındaki kadın otel odasında ölü bulundu

32 yaşındaki Serdar Yazıcı ile bir otele yerleşen 24 yaşındaki Sedanur Şen hayatını kaybetti. İhbar üzerine otel odasına gelen polis ekipleri genç kadının cansız bedeni ile karşılaştı.

Maltepe’de şüpheli ölüm! 24 yaşındaki kadın otel odasında ölü bulundu
REKLAM ALANI
A+
A-
11.09.2021
252
ABONE OL

Maltepe Cevizli Mahallesi 30 Ağustos Caddesi’ndeki oteldeki olay geçtiğimiz perşembe günü meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Sedanur Şen (24) ile Serdar Yazıcı (32) otele yerleşti. Sabah saatlerinde elindeki çanta ile odadan çıkan Serdar Yazıcı otel çalışanlarına kız arkadaşı Sedanur Şen’in uyanmadığını ve vücudunun morardığını söyledi. Bunun üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sedanur Şen’in hayatını kaybettiği belirledi. Vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtilen Şen’in cesedi, Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Ümraniye’de mobilyacı olarak çalıştığı belirtilen Serdar Yazıcı’nın, “uyuşturucu madde imal ve ticareti”, “uyuşturucu madde kullanma” ve “dolandırıcılık” suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi.

ARA REKLAM ALANI

Yazıcı’nın ifadesinde, gece kız arkadaşı ile uyuşturucu kullandıklarını, sabah ise Şen’in vücudunun morardığını ve uyanmadığını gördüğünü söylediği belirtildi. Serdar Yazıcı emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.