Mahruze Keleş, kendisini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a söz verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinde ziyaret ettiği Mahruze Keleş’ten destek sözü… Keleş’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Ömrüm yettiğince, ömrünüz yettiğince desteğim her daim sizinle” dediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftardan sonra uzun süredir kendisini ağırlamak istediğini ifade eden Mahruze Keleş’i Sultanbeyli’deki evinde ziyaret etti. Renkli anların yaşandığı ziyaret esnasında Erdoğan ve Mahruze Keleş arasından ilginç bir diyalog da yaşandı.
DESTEK SÖZÜ VERDİ
Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da evinde ziyaret ettiği Mahruze Keleş’in CHP’yi desteklediği yönünde haberler çıkmıştı. Erdoğan’ın kendisini ziyaretinde bu iddiaları yalanlayan Mahruze Keleş’in “Ömrüm yettiğince, ömrünüz yettiğince desteğim her daim sizinle” dediği öğrenildi.
MAHRUZE KELEŞ KİMDİR?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 16 Ocak 2019’da yerel seçim kampanya döneminde Sultanbeyli’deki semt pazarında sohbet ettiği, Mahruze Keleş, “Sana börek, kete yaparım ama oy vermem” sözüyle hafızalara kazındı. O günden beridir siyaset arenasında adını sıklıkla duyduğumuz Mahruze Keleş, geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu tarafından ziyaret edilmişti. Keleş, bu ziyarette de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulunmuştu.