Dolar 32,3241
Euro 35,1067
Altın 2.300,79
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

“İyilik Bir Emirdir” diye yola çıktı, yüzlerce ailenin umudu oldu

“İyilik Bir Emirdir” sloganı ile hareket eden ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın imdadına yetişen Hasan Dilsiz, Ramazan ayında da yüzlerce ailenin kapısını çaldı.

“İyilik Bir Emirdir” diye yola çıktı, yüzlerce ailenin umudu oldu
REKLAM ALANI
A+
A-
27.04.2021
323
ABONE OL

11 ayın sultanı Ramazan’da Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye ve Çekmeköy’de 900’e yakın aileye gıda ve temizlik ürünü yardımında bulunan Hasan Dilsiz , dağıtım esnasında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü göstererek rencide etmemeye de büyük özen gösteriyor. ”

“DALGA DALGA BÜYÜYEN GÖNÜLLERDEN OLUŞAN BİR HAREKETİZ”

Başlattığı iyilik hareketi ile ilgili bilgi veren Dilsiz, “Biz ne bir belediye kurumu, ne siyasi parti, ne de hemşehri derneğiyiz. Biz İyilik Bir Emirdir hareketi ile dalga dalga büyüyen gönüllerden oluşan bir hareketiz. Kimseyi rencide etmeden maneviyatlarına ve gönüllerine dokunarak bu işi yapıyoruz” dedi.

ARA REKLAM ALANI

“ALAN EL İLE VEREN EL ARASINDA ARACI OLUYORUZ”

Sadece Ramazan ayında değil yılın 12 ayında çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Dilsiz, “Durumu iyi olan insanlar bizi buluyor, biz de alan el ile veren el arasında aracı oluyoruz. Gidip ziyaret ettiğimiz ailelerin gözlerindeki o ışığı görmek paha biçilemez. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.