Dolar 32,3397
Euro 35,1175
Altın 2.311,98
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İlter Avşar, Avşar Kaz Tandır’da kaz etinden çiğ köfte yaptı

Kars kazının lezzetini tüm dünyaya duyurmak için kolları sıvayan Avşar Kaz Tandır’ın sahibi İlter Avşar, son olarak kaz etinden çiğ köfte yaptı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan İlter Avşar, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

İlter Avşar, Avşar Kaz Tandır’da kaz etinden çiğ köfte yaptı
REKLAM ALANI
A+
A-
14.10.2021
383
ABONE OL

Kars’ta kış sofralarının vazgeçilmezi olan kaz etinin lezzeti son yıllarda herkes tarafından merak edilir oldu. Bu muhteşem lezzeti İstanbul’da muhteşem bir ortamda müşterilerine sunan İlter Avşar, son olarak kaz etinden çiğ köfte yaptı. Kazın göğüs kısmından kestiği eti, köftelik bulgurla karıştırıp yoğuran Avşar, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Videonun sonunda kaz etinden yaptığı çiğ köfteyi büyük bir afiyetle yiyen Avşar’ın videosu kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

URFA’YA ADIYAMAN’A RAKİP

Maltepe’de Adalar manzaralı Avşar Kaz Tandır’da müşterilerini ağırlayan İlter Avşar, kaz etinden çiğ köfte yaptığı anları “Etli etsiz derken biz de Türkiye’de ilk olan kazdan çiğ köfte yaptık. Yok böyle lezzet. Doğal, organik natürel et ile efsane olmuş. Urfa’ya Adıyaman’a rakip Kars usulü çiğ köfte” notuyla paylaştı.

ARA REKLAM ALANI

BÖLGE EKONOMİSİNE DE ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYOR

Kars, Ardahan ve Iğdır yöresine ait ürünleri Kars kazıyla birlikte müşterilerine sunan İlter Avşar, bölge geçimini hayvancılıkla sağlayan yöre insanına da ekonomik anlamda ciddi katkı sağlıyor. Özelikle kazın zor şartlarda yetiştiğini ifade eden İlter Avşar, “Sofralarımızı süsleyen kazlar sanıldığı kadar kolay yetişmiyor. Yöre insanının hakkını ne yapsak ödeyemeyiz” diyerek bölgede kaz yetiştirenlere hakkını teslim ediyor.

AVŞAR KAZ TANDIR ADRES

Avşar Kaz Tandır adres: Yalı Mh. Turgut Özal Bulvarı Dragos-Bostancı Yolu Dr. Sadık Ahmet Durağı Karşısı Maltepe İSTANBUL

REZERVASYON İLETİŞİM:

0(216) 444 1 950

0(531) 202 89 77

0(216) 459 44 04

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.