Dolar 32,3205
Euro 35,0717
Altın 2.280,74
BİST 9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Hüseyin Koç, İstanbul 1. Bölgeden CHP Milletvekili Aday adayı oldu

Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerinin sevilen isimlerinden Hüseyin Koç, CHP’den milletvekili aday adayı oldu.

Hüseyin Koç, İstanbul 1. Bölgeden CHP Milletvekili Aday adayı oldu
REKLAM ALANI
A+
A-
23.03.2023
294
ABONE OL

Türkiye, 14 Mayıs’ta yapılacak tarihi bir seçime daha hızla yol alırken, genel seçimlerde Milletvekili olmak için aday adayları siyasi partilere müracaatlarını yapıyorlar. Son olarak Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerinin sevilen ismi eğitimci ve iş insanı olarak tanınan Hüseyin Koç, Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu.

“Ülkemizin içinden geçtiği bu dönemde bende ülkesini seven bir yurttaş olarak elimi taşın altına koymaya karar verdim” diyen Hüseyin Koç ” Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1.Bölgeden Milletvekilliği için müracaatımı yaptım. Tüm dostlarımın, arkadaşlarımın dualarını ve desteklerini beklerim.” ifadelerine yer verdi.

ARA REKLAM ALANI

35 Yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir çok görevde bulunan Hüseyin Koç, Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis üyeliğini 2 dönem başarılı bir şekilde yürüttü.

Çevresinde başarılı bir eğitimci ve iş insanı olarak tanınan ve sevilen Hüseyin Koç’un aday adaylığı duyan bir çok Sultanbeyli ve Sancaktepeli seçmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.