Dolar 32,3203
Euro 35,1119
Altın 2.298,90
BİST 9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Gamze Özçelik, sevgilisinin servetiyle hava atan Şeyma Subaşı’na haddini bildirdi

Gamze Özçelik’in Mısırlı sevgilisinin kendisine yaptığı jestlerle sosyal medyada hava atan Şeyma Subaşı’na sorduğu soruyla birçok kişinin tercümanı oldu.

Gamze Özçelik, sevgilisinin servetiyle hava atan Şeyma Subaşı’na haddini bildirdi
REKLAM ALANI
A+
A-
21.04.2021
1.031
ABONE OL

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Şeyma Subaşı , son olarak sevgilisinin kendisi için uçak kapatmasını paylaşmıştı. Bu hareketi sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Şeyma Subaşı, “En iyisini hak ediyorum” diyerek skandal bir savunmaya imza atmıştı. Olayın yankıları sürerken Subaşı’na en manidar gönderme kurduğu dernekle kendisini hayır işlerine adayan Gamze Özçelik ‘ten geldi.

“BU ÇOCUKLAR EN İYİSİNİ HAK ETMİYOR MU?”

Sosyal medya hesabından Afrikalı çocukların fotoğrafını paylaşan Gamze Özçelik, “Peki dünyanın dört bir köşesinde savaş, taciz, açlık, sefalet ve yetimlikle baş etmeye çalışan bu çocuklar en iyisini hak etmiyor muydu? Onlar en özel değil miydi?” ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

“BU CANLARIN YARASINA BASMAYIN”

Şatafatlı paylaşımlar yapanlara da bir nasihatte bulunan Özçelik, şu satırlara yer verdi: “Malınızı, mülkünüzü, yemeklerinizi, kıyafetlerinizi ve tatillerinizi paylaşıp durmayın. Bu canların yarasına basmayın. Bu dünyada yokluk sınav, varlık daha da büyük sınav. Dünya böyle bir yer değil. O yüzden de fani… En kötü görünenin arkasında binbir güzellik gizli olabilir. Hakikat herkese görünmez.”

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Sahne hayatı ‘Seni Seviyorum’ isimli tiyatro oyununda oynayarak başladı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep Akyüz Ateş karakteriyle yıldızı parladı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar, Ben Buradan Atlarım gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı.

Son olarak Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde Elizabeth karakterini canlandırdı. 19 Haziran 2008 tarihinde Uğur Pektaş ile Büyükada’da evlendi. Çift 2011 yılında boşandı. Oyunculuğa ara vererek “Umuda Koşanlar” adlı yardım derneğini kurdu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.