Dolar 32,3583
Euro 34,9921
Altın 2.326,20
BİST 9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

David Maltas kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir?

David Maltas kimdir, David Maltas aslen nerelidir, David Maltas ne iş yapmaktadır?

David Maltas kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir?
REKLAM ALANI
A+
A-
14.01.2022
514
ABONE OL

İsmini birçok başarılı proje ile duyurmuş olan girişimci ve yazılımcı olan David Maltas, Hatay ilinin Kırıkhan ilçesinde doğmuştur.

İsmini birçok başarılı proje ile duyurmuş olan girişimci ve yazılımcı olan David Maltas, Hatay ilinin Kırıkhan ilçesinde doğmuştur. Küçük yaşlarda başlayan teknoloji merakı şimdiki hayatını şekillendirmiş aynı anda girişimci hem de yazılımcı olmayı başarmıştır. Okul yıllarının zorlu olduğunu belirten David Maltas lise birinci sınıfta ailevi nedenlerden dolayı okulunu bırakmak zorunda kalmıştır. David Maltas, “12 yaşında yurt dışına çıktım ve orada yaşamaya başladım. Lise 1 de ailevi sebeplerden ötürü okulumu bırakmak zorunda kaldım. Okulu bıraktıktan sonra yazılıma daha fazla zaman ayırmaya başladım. Zaten teknoloji çocukluğumdan beri her zaman benim ilgi alanımdı ve bu hayatımın her döneminde böyle olmaya devam etti.” Diyerek o günleri anlatıyor.

ARA REKLAM ALANI

David Maltas kimdir?

David Maltas “14 yaşımda geliştirdiğim bir yazılım sayesinde çok büyük bir teknoloji şirketi ile çalışmaya başladım. İş hayatına girişim böyle oldu. Benim için büyük bir adım ve çok yeni bir şeydi. Kendi çabam ile şu anda bulunduğum konumdayım” diyerek başarılarının sırrını anlattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.