Başkan Keskin: Vatandaşımıza ve esnafımıza veremeyecek hiçbir cevabımız yok
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli’de bizim gidemeyeceğimiz hiçbir caddemiz, sokağımız ve evimiz yok. Sizlerle beraber Sultanbeyli’nin bütün hücrelerine girebiliyoruz” dedi.

AK Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen toplantıda söz alan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, dikkat çeken ifadeler kullandı. Her hafta cuma günü esnaf ve vatandaşla bir araya geldikleri ve bu programın geleneksel hale getirdiklerini belirten Başkan Keskin “Vatandaşa veremeyecek cevabımız yok” dedi.
“GİDEMEYECEĞİMİZ CADDEMİZ, SOKAĞIMIZ, EVİMİZ YOK”
Cum namazını kıldıktan sonra ilçe genelindeki bütün mahallelerde esnafları selamladıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Sultanbeyli’de bizim gidemeyeceğimiz hiçbir caddemiz, sokağımız ve evimiz yok. Sizlerle beraber Sultanbeyli’nin bütün hücrelerine girebiliyoruz. Hanımefendilerle, gençlerle ana kadememizle, meclis üyelerimizle ve çalışma arkadaşlarımızla beraber Sutlanbeyli’de ki hemşehrilerimizin tamamının yüzüne ve gözüne bakabiliyoruz” şeklinde konuştu.
“VEREMEYECEK CEVABIMIZ YOK”
Açıklamasının devamında Sultanbeyli halkına ve Sultanbeyli esnafına karşı veremeyeceklerini hiçbir cevapları olmadığını dikkat çeken Başkan Keskin şöyle devam etti: “Yapmış olduğumuz hizmetleri anlatmakla beraber, eksiklerimizi dinleyip eksiklerimizle ilgili makamlara, mevkilere iletmek, vatandaşın derdiyle dertlenmek ve vatandaşımızın meselesini çözmek noktasında da hep birlikte bir gayretin içerisinde olduk.”
Sultanbeyli’mizde AK Parti Teşkilatımızın her kademesindeki yol arkadaşlarımız ile Hemşehrilerimizi dinliyor, önerileri hayata geçirme noktasında ve sorunların çözümü için çalışma yürütüyoruz. pic.twitter.com/pL6LCsklwf
— Hüseyin Keskin 🇹🇷 (@Keskin_Huseyin) September 26, 2021