Dolar 32,3680
Euro 34,9842
Altın 2.325,98
BİST 9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Başkan Keskin: Vatandaşımıza ve esnafımıza veremeyecek hiçbir cevabımız yok

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli’de bizim gidemeyeceğimiz hiçbir caddemiz, sokağımız ve evimiz yok. Sizlerle beraber Sultanbeyli’nin bütün hücrelerine girebiliyoruz” dedi.

Başkan Keskin: Vatandaşımıza ve esnafımıza veremeyecek hiçbir cevabımız yok
REKLAM ALANI
A+
A-
27.09.2021
465
ABONE OL

AK Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen toplantıda söz alan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, dikkat çeken ifadeler kullandı. Her hafta cuma günü esnaf ve vatandaşla bir araya geldikleri ve bu programın geleneksel hale getirdiklerini belirten Başkan Keskin “Vatandaşa veremeyecek cevabımız yok” dedi.

“GİDEMEYECEĞİMİZ CADDEMİZ, SOKAĞIMIZ, EVİMİZ YOK”

Cum namazını kıldıktan sonra ilçe genelindeki bütün mahallelerde esnafları selamladıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Sultanbeyli’de bizim gidemeyeceğimiz hiçbir caddemiz, sokağımız ve evimiz yok. Sizlerle beraber Sultanbeyli’nin bütün hücrelerine girebiliyoruz. Hanımefendilerle, gençlerle ana kadememizle, meclis üyelerimizle ve çalışma arkadaşlarımızla beraber Sutlanbeyli’de ki hemşehrilerimizin tamamının yüzüne ve gözüne bakabiliyoruz” şeklinde konuştu.

ARA REKLAM ALANI

“VEREMEYECEK CEVABIMIZ YOK”

Açıklamasının devamında Sultanbeyli halkına ve Sultanbeyli esnafına karşı veremeyeceklerini hiçbir cevapları olmadığını dikkat çeken Başkan Keskin şöyle devam etti: “Yapmış olduğumuz hizmetleri anlatmakla beraber, eksiklerimizi dinleyip eksiklerimizle ilgili makamlara, mevkilere iletmek, vatandaşın derdiyle dertlenmek ve vatandaşımızın meselesini çözmek noktasında da hep birlikte bir gayretin içerisinde olduk.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.