Dolar 32,3752
Euro 35,0539
Altın 2.326,91
BİST 9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Başarı basamaklarını tek tek tırmanan gazeteci Bülbül’e bir yılda 2 ödül

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nce (DAGC) geleneksel olarak düzenlenen Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışması’nda, Gazeteci ve Yazar Yusuf Özgür Bülbül de teşvik ödülüne layık görüldü. Bülbül geçtiğimiz ayda Diyarbakır merkezli GGC ödülüne layık görülmüştü.

Başarı basamaklarını tek tek tırmanan gazeteci Bülbül’e bir yılda 2 ödül
REKLAM ALANI
A+
A-
23.07.2022
189
ABONE OL

DAGC Başkan Vekili Esat Bindesen’in başkanlığında İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, TRT Haber Müdürü Erdal Karabacak, Anadolu Ajansı Muhabiri Muhammet Mutaf ve Pusula Gazetesi Haber Müdürü İrfan Tarakçıoğlu’nun  katıldığı jüri, Doğu Anadolu Bölgesi illerinden yarışmaya başvuran çok sayıda gazetecinin eserlerini değerlendirdi.  Zeki Kurnuç Teşvik Ödülü’ne  Muş’tan Yusuf Özgür Bülbül, Erzurum Kardelen TV’den Ahmet Erçek layık görüldü.

Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Bayburt, Muş ve Tunceli illeri ile ilçelerinde görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarından çok sayıda gazetecinin katıldığı yarışmada yaklaşık 200 başvuru değerlendirildi. Değerlendirme sonucu 19 dalda yerel ve yaygın kategoride ödüle layık görülen eserler belirlendi. Bu yılki değerlendirmede gazete ve televizyonlarda kullanımı dikkate alınarak yarışma dallarına karikatür ve drone görüntüsü de eklendi.

ARA REKLAM ALANI

Bu arada her bir dala merhum gazetecilerin adı verilerek anıldı. Ödül töreni ve özel ödüller ile ilgili bilgi daha sonra yapılacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.