Dolar 32,3693
Euro 35,0908
Altın 2.324,13
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Anne tarafı Hakkarili olan Rossi’ye yılın Hakkarili ödülü verilecek

Fenerbahçe’nin satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Diego Rossi’ye Hakkari Belediyesi’nin ‘Yılın Hakkarili Ödülü’nü vereceği iddia edildi.

Anne tarafı Hakkarili olan Rossi’ye yılın Hakkarili ödülü verilecek
REKLAM ALANI
A+
A-
08.10.2021
3.399
ABONE OL

Fenerbahçe’de ortaya koyduğu performansla adından soz ettiren Diego Rossi hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Dedesinin Maraş’ta yaşayan Ermenilerden, anneannesinin ise Hakkarili olduğu öğrenilen ve asıl adı Diego Martin Rossi Marachlian olan futbolcuya Hakkari Belediyesi’nin ‘Yılın Hakkarili Ödülü’nü vereceği iddia edildi. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bu iddia sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ARA REKLAM ALANI

DİEGO ROSSİ KİMDİR?

5 Mart 1998’de Uruguay’da dünyaya gelen Diego Rossi, 1.70 boyunda ve kanat forvet olarak görev yapıyor. Oyuncu, sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabiliyor. Kariyerine Penarol’de başlayan Diego Rossi, 2017-18 sezonunda 2.5 milyon euro bedelle Los Angeles FC’ye transfer olmuştu.

Diego Rossi, bu sezon toplamda 19 müsabakada forma giyerken 6 gol 1 asist üretti. Profesyonel kariyerinde çıktığı 172 maçta 72 gol, 33 asistle oynayan ve güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olan Diego Rossi, sol kanatın yanı sıra sağ kanat ve forvette de oynayabiliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.