Dolar 32,3691
Euro 34,9702
Altın 2.326,20
BİST 9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Alkışlar Şeyma Döğücü’ye! Evi yanan aile için anında devreye girdi

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, elim bir kaza sonucu evinde çıkan yangında her şeyini kaybeden aile için devreye girdi.

Alkışlar Şeyma Döğücü’ye! Evi yanan aile için anında devreye girdi
REKLAM ALANI
A+
A-
08.04.2021
554
ABONE OL

Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi’nde evi yanan ve eşyaları kullanılamaz hale gelen aileye Belediye Başkanı Şeyma Döğücü el uzattı. Evi yanan aileye her konuda yardımcı olan ve acil ihtiyaçlarının giderilmesi için talimat veren Başkan Döğücü’nün bu hareketi ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

Konuyla ilgili mahalle sakinlerinden biri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Belediye başkanımız ablamıza her konuda yardımcı olmuştur. Biz de mahalle halkı olarak elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah el birliğiyle komşumuzun bu kötü günleri geride bırakmasına yardımcı olacağız. Ablamızın küçük çocuğu var. Eşi de yoğun bakımda. Destek olmak isteyenler 0533 926 66 91 numaralı telefonu arayarak kendisine destek olabilir” ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

ŞEYMA DÖĞÜCÜ KİMDİR?

1965 yılında Çorum’da doğdu. Çorum İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Mazlum-Der, Hukukçular Derneği, Hukukçu Hanımlar Derneği, IHH İnsani Yardım Vakfı, Araştırma Kültür Vakfı gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı ve insan hakları alanında gönüllü çalışmalar yaptı.

AK Parti’nin kuruluşuyla birlikte 2002 yılında İstanbul İl Kadın Kolları Kurucu Üyesi olarak siyasete adım attı. İl Kadın Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı, Siyasi Hukuki İşler Birim Başkanı, Yerel Yönetimler Birim Başkanı ve Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevlerini üstlendi.

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi seçildi.

2012 yılında yapılan AK Parti İl Kongresi’nde Yönetim Kurulu Üyesi seçilmesinin ardından Halkla İlişkiler Birim Başkanı olarak görev yaptı.

2013-2014 yıllarında Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde AK Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı oldu.

2015 Aralık ayında AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı olarak göreve getirildi. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerde AK Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı oldu.

Evli ve üç çocuk annesi olan Şeyma Döğücü, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Sancaktepe Belediye Başkanı olarak seçilmiş ve bu görevi yürütmektedir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.