Dolar 32,3852
Euro 35,0493
Altın 2.326,85
BİST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

AirTag nedir? AirTag fiyatı ve özelikleri nedir? AirTag nasıl kullanılır? AirTag su geçirmez mi, şarj, pil ömrü ne kadar?

Apple, yeni ürünlerini yaptığı lansmanla tanıttı. Lansmandaki ürünler tüketicilerin beğenisini toplarken AirTag ürünü dikkatleri çekti. Tüketicilerin ilgi odağı haline gelen AirTAg hakkında AirTag nedir, AirTag fiyatı ve özelikleri nedir gibi soruların yanıtları araştırıldı. Peki, AirTag nasıl kullanılır?

AirTag nedir? AirTag fiyatı ve özelikleri nedir? AirTag nasıl kullanılır? AirTag su geçirmez mi, şarj, pil ömrü ne kadar?
REKLAM ALANI
A+
A-
21.04.2021
532
ABONE OL

Yenilikçi ürünleri ile tüketicilerin beğenisini toplayan Apple, yeni ürünü Airtag ile özel bir ürüne imza attı. Günlük hayatın en büyük sorunlarından birine çözüm olan AirTag hakkında detaylı araştırmalar yapıldı. Konu hakkında AirTag nedir, AirTag fiyatı ve özelikleri nedir gibi soruların yanıtları merak edildi. Peki, AirTag nasıl kullanılır, AirTag fiyatı ve özelikleri nedir? AirTag nedir?

AİRTAG NEDİR?

AirTag, Apple tarafından geliştirilmiş bir izleme cihazıdır. AirTag, anahtar bulucu gibi davranarak anahtarların ve diğer ürünlerin bulunmasına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.

ARA REKLAM ALANI

AİRTAG FİYATI VE ÖZELİKLERİ NEDİR?

AirTag ile eşyalarınızı bulmak inanılmaz kolay hale geliyor. Birini anahtarlarınıza takın, diğerini sırt çantanıza atın. Ve Bul uygulamasıyla eşyalarınızın nerede olduğunu görün. Bu kadar basit. Üstelik Bul uygulaması sayesinde Apple aygıtlarınızı da takip edebiliyor, ailenizin ve arkadaşlarınızın nerede olduklarından haberdar olabiliyorsunuz.

 

Airtag Fiyatı: 299 TL

4’lü paket: 999 TL

AİRTAG NASIL KULLANILIR?

Cüzdanınızı bulamıyor musunuz? AirTag takılıysa çok da endişelenmenize gerek olmayabilir. Bul uygulamasındaki yeni Nesneler sekmesine giderek yerleşik hoparlörden bir ses çalın veya “Hey Siri, cüzdanımı bul” deyin. Koltuğun altında veya yan odada mı kalmış? Sesi takip edin ve cüzdanınızı kolayca bulun.

AirTag’iniz yakındaysa iPhone’unuz Tam Konum Bulma özelliği ile sizi doğrudan ona yönlendirebiliyor.1 Ultra Geniş Bant teknolojisi sayesinde AirTag ile aranızdaki mesafeyi ve hangi yöne gitmeniz gerektiğini görebiliyorsunuz

Diyelim bir eşyanızı spor salonu veya plaj gibi uzak bir yerde unuttunuz. Dünyanın dört bir yanındaki yüz milyonlarca iPhone, iPad ve Mac’ten oluşan Bul ağı AirTag’inizi bulmanıza yardımcı oluyor. Ve Bul ağı gizliliğinizi her adımda özenle koruyor.

Tam Konum Bulma özelliği aşağıdaki aygıtlarla uyumludur:

iPhone 11

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max

iPhone 12 ve iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max

AİRTAG NASIL ÇALIŞIR?

AirTag’iniz, Bul ağında yer alan yakındaki aygıtların algılayabildiği güvenli bir Bluetooth sinyali yayıyor. Bu aygıtlar AirTag’inizin konumunu iCloud’a gönderiyor, siz de Bul uygulamasını açarak AirTag’inizin nerede olduğunu haritada görebiliyorsunuz. Tüm bu süreç, gizliliğinizi korumak için anonim ve şifrelenmiş olarak gerçekleşiyor. Üstelik AirTag o kadar verimli çalışıyor ki pil ömrü veya veri kullanımı hakkında endişelenmeniz gerekmiyor.

KAYIP MODU İLE EŞYALARINIZI BULMAK ÇOK DAHA KOLAY

Tıpkı diğer Apple aygıtlarınız gibi AirTag de Kayıp Modu’na alınabiliyor. Bul ağındaki bir aygıt tarafından tespit edildiğinde size otomatik olarak bir bildirim geliyor. Ayrıca, NFC özelliğine sahip bir akıllı telefonla AirTag’inize dokunulduğunda iletişim bilgilerinizin görüntülenmesini sağlayabiliyorsunuz.

AirTag’inizin nerede olduğunu yalnızca siz görebiliyorsunuz. Konum verileriniz ve geçmişiniz hiçbir zaman AirTag’de saklanmıyor. AirTag’inizin konumunu ileten aygıtlar da anonim kalıyor ve konum verileri her adımda şifreleniyor. Bu sayede AirTag’inizin konumunu veya onu bulmanıza yardımcı olan aygıtın kimliğini Apple bile göremiyor.

AirTag, istenmeyen takip durumlarını önleyecek şekilde tasarlandı. Başka birinin AirTag’i sizin eşyalarınıza karışırsa iPhone’unuz o AirTag’in sizinle olduğunu algılayıp bir uyarı gönderiyor. Bir süre sonra onu hâlâ bulamazsanız AirTag nerede olduğunu belli etmek için bir ses çalmaya başlıyor. Elbette AirTag’i olan bir arkadaşınızın yanında veya AirTag dolu bir trende de olabilirsiniz. Ama merak etmeyin, bu uyarılar yalnızca AirTag sahibinden ayrıldığı zaman etkinleştiriliyor.

AİRTAG SU GEÇİRMEZ Mİ?

Diyelim ki AirTag takılı anahtarlarınız bir su birikintisine düştü. Veya belki de AirTag’inizin üzerine bol bol yağmur yağdı. Hiç sorun değil. Çünkü AirTag’iniz suya dayanıklı.

AİRTAG PİL ÖMRÜ NE KADAR?

AirTag, kolayca değiştirebileceğiniz standart bir pille bir yıldan uzun süre çalışabiliyor.2 Ve iPhone’unuz pili ne zaman değiştirmeniz gerektiğini size bildiriyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.