Dolar 32,3134
Euro 35,1082
Altın 2.292,61
BİST 9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

15 Temmuz ne zaman, hangi güne denk geliyor? 15 Temmuz resmi tatil mi?

15 Temmuz resmi tatil mi? diye vatandaşlarımız araştırmalarını sürdürüyor. Bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü perşembe gününe denk geliyor. Peki, 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz ne zaman, hangi güne denk geliyor? Kamu kurumlarında ve bankalarda işlem yapmak isteyen kişiler işlemlerini yapabilecek mi? İşte detaylar haberimizde…

15 Temmuz ne zaman, hangi güne denk geliyor? 15 Temmuz resmi tatil mi?
REKLAM ALANI
A+
A-
19.05.2021
215
ABONE OL

15 Temmuz resmi tatil mi? diye vatandaşlarımız araştırmalarını sürdürüyor. Bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü perşembe gününe denk geliyor. Peki, 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz ne zaman, hangi güne denk geliyor? Kamu kurumlarında ve bankalarda işlem yapmak isteyen kişiler işlemlerini yapabilecek mi?

15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanan 15 Temmuz resmi tatiller içerisinde yer alıyor. Bu nedenle 15 Temmuz resmi tatil olacak ve kamu kurumları ile bankalarda işlem yapılamayacak. İşlemlerini 16 Temmuz 2021 Cuma gününden itibarense bu kurumlar yeniden hizmet vermeye devam edecek.

ARA REKLAM ALANI

Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ardından, Kurban Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı da yılın geri kalanındaki resmi tatiller olacak. Kurban Bayramı tatili toplamda 4,5 gün olarak idrak edilecek.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.