Dolar 32,3752
Euro 35,0539
Altın 2.326,91
BİST 9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Şadi Yazıcı, Tuzla’da işveren ve iş arayanları bir araya getiriyor! Hedef 100 bin vatandaşı iş sahibi yapmak

İmza attığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Kariyer ve İstihdam Fuarı’nda iş arayanları ve işverenleri yeniden bir araya getirecek.

Şadi Yazıcı, Tuzla’da işveren ve iş arayanları bir araya getiriyor! Hedef 100 bin vatandaşı iş sahibi yapmak
REKLAM ALANI
A+
A-
01.11.2021
364
ABONE OL

Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Kariyer ve İstihdam Fuarı için geri sayım başladı. 4-5-6 Kasım tarihlerinde Tuzla Marina’da gerçekleştirilecek fuara 100’e yakın firmanın katılması bekleniyor.

İSTİHDAM ÇALIŞMALARINA TAM DESTEK

İşveren ile iş arayan vatandaşları buluşturan Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, yıl boyunca gerçekleştirdiği istihdam desteği çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. 4-5-6 Kasım tarihlerinde işveren ile iş arayan vatandaşlar Kariyer ve İstihdam Fuarı’nda bir araya geliyor.

ARA REKLAM ALANI

PANDEMİ KURALLARINA RİAYET EDİLECEK

100’e yakın firmanın katılacağı fuar Tuzla Marina’da gerçekleştirilecek. Ayrıca söyleşi ve etkinlikler ile fuara katılan katılımcılara bilgiler verilecek. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak gerçekleştirilecek fuara saat 10 ile 18 saatleri arasında ziyaretçilerini kabul edecek. İstihdam Fuarı’na sayılı günler kala, Tuzla’da bulunan organize sanayi bölgelerinin temsilcileri başta olmak üzere işveren temsilcileri bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmada fuar ve istihdam konusunda talep ve öneriler dinlendi.

HEDEF 10 BİN VATANDAŞIMIZI İŞE YÖNLENDİRMEK

Tuzla’da iş arayan vatandaşlar ile işçi arayan firmaları buluşturacaklarını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek Tuzla Kariyer ve İstihdam Fuarı için hedeflerinin 10 bin vatandaşı işe yönlendirmek olduğunu söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.