Dolar 32,3654
Euro 34,9610
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Hafta sonu marketler açık mı? Cumartesi, Pazar BİM, A101, Şok market çalışma saatleri!

Sokağa çıkma yasağı uygulamasında vatandaşlar hafta sonu marketlerin açık olup olmadığını, marketlerin saat kaçta açılıp kaçta kapandığını merak ediyor. Konu hakkında detaylar araştırılırken Cumartesi, Pazar BİM, A101, Şok market çalışma saatleri ve hafta sonu marketler açık mı gibi konular merak edildi.

Hafta sonu marketler açık mı? Cumartesi, Pazar BİM, A101, Şok market çalışma saatleri!
REKLAM ALANI
A+
A-
22.04.2021
600
ABONE OL

Pandemi döneminde hayatımıza giren sokağa çıkma yasağı ile birçok alanda kısıtlamalara gidildi. Hayatımızı en çok etkileyen kısıtlardan biri de market çalışma saatleri oldu. Peki, hafta sonu marketler açık mı? Cumartesi, Pazar BİM, A101, Şok market çalışma saatleri nedir?

HAFTA SONU MARKETLER AÇIK MI?

Pandemi sürecinde vaka sayılarının artış-düşüş oranlarına göre yeni genelgeler yayınlanarak marketlerle ve diğer kısıtlarla ilgili güncellemeler yapılıyor. En son yayınlanana genelge ile marketleri çalışma saatleri şu şekilde olduğu açıklandı.

ARA REKLAM ALANI

HAFTA İÇİ MARKET AÇILIŞ-KAPANIŞ SAATLERİ

Açılış: 10.00

Kapanış 18.00

HAFTA SONU MARKET AÇILIŞ- KAPANIŞ SAATLERİ

Açılış: 10.00

Kapanış 17.00

23 NİSAN CUMA GÜNÜ SONU MARKETER AÇIK MI?

Hafta sonu 10.00- 17.00 saatleri arasında açık olan bakkal, market, kasap, manav ve kuruyemişçi ile şehirlerarası seyahat kısıtlamasına dair usul ve esaslar 23 Nisan Cuma günü de bire bir uygulanacak.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise yaptığı açıklamada zincir marketlerin İstanbul’da 17.30’da faaliyetlerini sonlandıracağını duyurdu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.