Dolar 32,3387
Euro 35,1254
Altın 2.236,43
BİST 8.742,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

EGN MOTORS yeni yerinde müşterilerini bekliyor

Deneyimli iş adamlarından Cemal Eğin, EGN MOTORS adı altında hizmet veren 2. el otomotiv satış showroom’unu daha da büyüterek göz kamaştıran bir mekan haline getirdi. Müşterilerine yeni yerinde hizmet veren EGN MOTORS, otomobil tutkunlarından da tam not aldı.

EGN MOTORS yeni yerinde müşterilerini bekliyor
REKLAM ALANI
A+
A-
16.11.2021
601
ABONE OL

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs salgını, spordan siyasete magazinden iş dünyasına kadar birçok alanda herkesi zor durumda bıraktı. İş yerlerinin tek tek kepenk indirdiği dönemde ünlü iş insanı Cemal Eğin, EGN MOTORS adı altında hizmet veren 2. el otomotiv satış showroom’unu daha da büyüterek göz kamaştıran bir mekan haline getirdi.

BÖLGENİN EN İYİLERİNDEN

1995 yılından beri çeşitli dallarda EĞİN GRUP A.Ş olarak hizmet veren firma, İstanbul Sultanbeyli’deki yenilenen showroom’uyla İstanbul Anadolu yakası ve çevre illerin en modern, en güçlü 2. el otomotiv satış noktalarından biri haline geldi.

ARA REKLAM ALANI

“İSTİHDAMI DESTEKLEMEK İÇİN İÇ PİYASAYA YATIRIM YAPIN”

İşletmenin yönetimini oğlu Hakan Eğin’e teslim eden Cemal Eğin, Covid-19 nedeniyle zor günlerden geçilen bu süreçle ilgili iş adamlarına da bir çağrıda bulunurken şu ifadeleri kullandı; “Her zaman yerliliği ve milliliği savunan biri olarak dikkat çeken Eğin, dolar ve euroya yatırım yaparak pusuda beklemenin ülke ekonomisine bir katkısı olmayacağını belirterek “İstihdamı desteklemek için nakitinizi iç piyasaya yatırım yaparak aktarınız” şeklinde konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.