Dolar 32,3835
Euro 35,0525
Altın 2.326,19
BİST 9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Adil Gür kimdir? Adil Gür kaç yaşında, nereli?

Siyaset gündemine ilişkin açıklamaları ile sosyal medyada sık sık gündem olan Adil Gür, açık oturum programlarında yaptığı açıklamalarla da vatandaşların dikkatini çekiyor. Peki, Adil Gür kimdir? Adil Gür kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte, detaylar…

A+
A-
25.04.2021
301
ABONE OL
Adil Gür kimdir? Adil Gür kaç yaşında, nereli?

Açık oturum programlarında yaptığı yorum ve açıklamalarla dikkatleri çeken Adil Gür, sık sık sosyal medyada da gündem oluyor. Vatandaşların da ilgisini çeken Adil Gür hakkında Adil Gür kaç yaşında, nereli ve Adil Gür kimdir gibi konular araştırılıyor. Peki, Adil Gür, ne mezunu, kaç yaşında, nereli? Adil Gür kimdir?

ADİL GÜR KİMDİR?

Adil Gür, 1965 yılında Malatya‘da ailesinin ilk çocuğu olarak köyde doğmuştur.

ARA REKLAM ALANI

4 kardeşi vardır. Babası öğretmen, annesi ev hanımıdır. 6 yaşında iken Malatya’ya taşındılar. İlkokul ve ortaokulu Malatya’da okudu. Malatya İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 15 yılda mezun oldu.

Üniversitede okurken 1987 yılında Araşahibi Tarhan Erdem‘in yanında çalışmaya başladı. Araştırma sektörüne anketör olarak giren ve 1995 yılına kadar çeşitli araştırma şirketlerinde yöneticilik yapmış olan Adil Gür, 1995 yılında ise A&G Araştırma Şirketi’ni kurdu.

Adil Gür, 1995-2015 yılları arasında seçim tahminleri ile adını duyurdu. Birçok siyasi ve sosyal içerikli araştırma yürütmektedir. Yaklaşık 3 yıldır Türkiye’nin çeşitli belediyeleri ile birlikte Dünya Bankası ve Avrupa Birliği kaynaklı “Vatandaş Karnesi – Başkan Dinliyor” adlı projeyi yürütmekte, vatandaş memnuniyetini arttırıcı çalışmalar yapmaktadır.  1999 yılında Naile Gür ile evlendi. 1 kız, 1 erkek çocuk babasıdır.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.